Hanny Nieuwenkamp

Na een aantal diepgaande veranderingen in mijn leven, ging ik in 1990 verder met de zoektocht omtrent de zin van mijn leven. Ik kwam in contact met intuïtieve ontwikkelingen. Een cursus intuïtieve ontwikkeling leek een logische stap, maar toch bracht het me niet wat ik zocht. Wel kwam ik erachter dat ik dingen wist die ik nog helemaal niet kon weten.

Bij Coby Schasfoort op de Hof van Axen kwam ik in contact met Touch for Health. Mijn interesse was gewekt en ik volgde op de Hof alle mogelijke cursussen in Touch for Health en Kinesiologie. Aangevuld met diverse cursussen bij Kick Brackman begon ik zelf met het behandelen van vrienden en kennissen. Nadat ik bij de Nederlandse School voor Kinesiologie alle diploma’s had behaald, waaronder de Medische kennis op HBO nivo, begon ik mijn praktijk voor Touch for Health/Kinesiologie.

Met Dru kwam ik in contact na het zien van een documentaire waarin Dru centraal stond. Nadat ik diverse workshops van Dru Yoga had gevolgd werd het mij duidelijk dat ik de Dru Yoga Docenten Opleiding moest volgen. De EBR’s, de ademhalingsoefeningen, de ontspanning en meditatie brachten mij bij mijn stille punt (mijn hart) waar Dru voor staat. Omdat ik op mijn zeventiende al les gaf in gymnastiek en turnen was het een logisch gevolg dat ik al spoedig Dru Yoga lessen ging geven. Inmiddels ben ik al weer jaren gediplomeerd Dru Yoga en Meditatie docent. Ook ben ik docent kinderyoga, zwangerschapsyoga en hormoonyoga.

Via een collega kwam ik met Quantum Touch in aanraking. Vanuit mijn vroegere werk met healing was ik geraakt door de eenvoud van deze methode. Ik volgde cursussen bij Denise Godfrey en bij Alain en Jody Herriot. Later ook bij Richard Gordon zelf. Vele jaren ben ik therapeut en trainer voor de Quantum Touch geweest. Omdat ik mij  verder ontwikkelde kan ik mijn energie werk geen quantum touch meer noemen of er een andere beperkende naam aan hangen.

De laatste jaren heb ik mij geschoold in de Dorn methode. De Dorn Methode is een behandeltechniek waarmee op een zachte manier een scheefstand in bekken en wervelkolom wordt gecorrigeerd. Deze methode is ontwikkeld door Dieter Dorn († 19 januari 2011).

Inmiddels ben ik ook geschoold in de MIR methode. Die met de kinesiologie een extra dimensie krijgt waar men zonder de kinesiologie niet kan komen.

Met veel plezier werk ik met mensen om vreugde en vrede in het leven te brengen en samen te groeien. Om contact te maken met dat stille punt en daarmee de kracht in onszelf te ontdekken.

Praktijk voor bewustwording en groei is gevestigd in Dedemsvaart, Overijssel nabij Drenthe. Een goede keus als het gaat om Touch for Health, Kinesiologie, Quantum Touch, Yoga, Dru Yoga, Yoga Therapie, Meditatie, Bedrijfsyoga, Ontspanning, Bewustwording, Beweging, Hormoon yoga, Woordblind, Onzekerheid, Gedragsproblemen, Stress, Trauma's, Balans, Spiertesten, Allergien, Emotionele blokkades, Concentratie problemen, Angsten, Pijnklachten, Dyslexie, Hyperactief, Mudra's, Diepe ontspanning, Pranayama, Leer problemen, Samen bevallen, Zwangerschapsyoga, Workshops, Werken vanuit het hart, Vrede. Hanny Nieuwenkamp geeft cursussen in Dedemsvaart, Hoogeveen, Zuidwolde en in heel Nederland op aanvraag.

Praktijk voor bewustwording en groei is gevestigd in Dedemsvaart, Overijssel nabij Drenthe. Een goede keus als het gaat om Touch for Health, Kinesiologie, Quantum Touch, Yoga, Dru Yoga, Meditatie, Bedrijfsyoga, Ontspanning, Bewustwording, Beweging, Hormoon yoga, Woordblind, Onzekerheid, Gedragsproblemen, Stress, Trauma's, Balans, Spiertesten, Allergien, Emotionele blokkades, Concentratie problemen, Angsten, Pijnklachten, Dyslexie, Hyperactief, Mudra's, Diepe ontspanning, Pranayama, Leer problemen, Samen bevallen, Zwangerschapsyoga, Kinderyoga, Workshops, Yoga vakanties, Werken vanuit het hart, Vrede. Hanny Nieuwenkamp geeft cursussen in Dedemsvaart, Hoogeveen, Zuidwolde en in heel Nederland op aanvraag.