Algemene voorwaarden en tarieven

Algemene voorwaarden BvK

Als erkend kinesioloog ben ik aangesloten bij de Beroepsvereniging voor Kinesiologie (BvK) en bij het Nederlands Instituut voor Belangenbehartiging Integrale Gezondheidszorg (NIBIG) en voldoe ik aan de eisen die in het kader van de Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg (Wkkgz) worden gesteld.

Registratienr. Beroepsvereniging voor Kinesiologie (BvK): 03-01-030
Registratienr. NIBIG 23273260
Registratienr. Kamer van Koophandel: 08179571
AGB Code: 90031742

Als yoga docent/therapeut sta ik ingeschreven in het Professional Register of Dru Yoga Teachers.

De behandeling en tarieven

Na de intake werk ik met spiertesten om duidelijk te krijgen waar de onbalans zich bevindt. Het lichaam wijst mij de weg, ik vertaal slechts. Ook geeft het lichaam mij de correcties die nodig zijn om de balans te herstellen zodat het zelfhelend vermogen zijn werk kan gaan doen. De testen kunnen zowel staand als liggend worden uitgevoerd. Gemakkelijk zittende kleding wordt aangeraden. U hoeft zich niet uit te kleden.

De behandeling duurt ongeveer 1 uur. Soms moet hiervan worden afgeweken om de behandeling goed te kunnen afronden.

Tarieven:

Per uur: €70,-
Per half uur: € 35,-
anderhalf uur € 100,-
Bij verzuimde afspraken wordt 50 euro in rekening gebracht.

Bij iedere afspraak ontvangt u een daarvoor gespecificeerde rekening. Indien u bij verhindering tenminste 24 uur (oftewel één werkdag) van tevoren afzegt, wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht.

Praktijk voor bewustwording en groei is gevestigd in Dedemsvaart, Overijssel nabij Drenthe. Een goede keus als het gaat om Touch for Health, Kinesiologie, Quantum Touch, Yoga, Dru Yoga, Yoga Therapie, Meditatie, Bedrijfsyoga, Ontspanning, Bewustwording, Beweging, Hormoon yoga, Woordblind, Onzekerheid, Gedragsproblemen, Stress, Trauma's, Balans, Spiertesten, Allergien, Emotionele blokkades, Concentratie problemen, Angsten, Pijnklachten, Dyslexie, Hyperactief, Mudra's, Diepe ontspanning, Pranayama, Leer problemen, Samen bevallen, Zwangerschapsyoga, Workshops, Werken vanuit het hart, Vrede. Hanny Nieuwenkamp geeft cursussen in Dedemsvaart, Hoogeveen, Zuidwolde en in heel Nederland op aanvraag.