Energiewerk

Energiewerk

Energie; het is in ons, en overal om ons heen. Jouw eigen energie is de levensenergie die je gezond en krachtig houdt. Is deze energie in balans, dan zit je lekker in je vel. Zodra hier een onbalans in komt, merk je dat het minder makkelijk stroomt, en de dingen die je doet meer energie lijken te kosten.

Nu is er ook universele energie, of levenskracht-energie. Deze energie is om ons heen, en voor iedereen beschikbaar. Het is een onuitputtelijke bron van kracht, liefde en welzijn die we op elk moment kunnen aanboren. Als we deze energie uitnodigen in ons lichaam, wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam versterkt.

Een techniek die hiermee werkt is Quantum Touch. Bij Quantum Touch sturen en versterken we de levenskracht-energie om een onbalans in het lichaam te herstellen. Dit combineren we met ademhalings- en lichaamsbewustzijnstechnieken. Hiermee wordt het lichaam ondersteunt om blokkades te verwijderen, balans te vinden en te zelf helen.

De effecten van energie werk kunnen zijn:

  • vermindering van pijn
  • versnelling van het genezingsproces
  • structurele verbeteringen
  • uitlijnen van botten en wervels naar hun oorspronkelijke stand
  • het verbeteren van emotionele en psychologische condities
  • verbetering van ontspanning-, meditatie- en slaap

 

Workshop werken met energie

Tijdens de workshop werken met energie nodig ik je uit om hier zelf mee aan de slag te gaan. We gaan verschillende ademhalings- en lichaamsbewustzijnstechnieken ontdekken, en hoe we hiermee de levenskracht-energie kunnen versterken. Je leert verschillende hand-en vingerposities om die energie door te geven, en zult zien hoe het lichaam reageert op deze energie, door te zien wat het doet met botten, gewrichten, ontstekingen en gevoelige plekken of pijn in het lichaam.

Je ervaart hoe het is om iemand te behandelen, maar ook dieren, en jezelf. Ook leer je hoe je dit op afstand kunt doen. En dit alles zodanig, dat je op een positieve manier met energie werkt, zonder je eigen kracht te verliezen, en je enkel als een zuiver kanaal mag zijn voor het doorgeven deze energie.

Energie is er voor iedereen

Energiewerk is er voor iedereen, en kan ook door iedereen geleerd worden. Het is iets wat levenslang met je mee zal reizen als een tool. Zie het als een middel om je eigen zelfhelend vermogen aan te spreken, en mogelijk ook dat van vrienden, familie, of als therapeut als aanvulling op de methodes die je al gebruikt. 

 

 

Praktijk voor bewustwording en groei is gevestigd in Dedemsvaart, Overijssel nabij Drenthe. Een goede keus als het gaat om Touch for Health, Kinesiologie, Quantum Touch, Yoga, Dru Yoga, Yoga Therapie, Meditatie, Bedrijfsyoga, Ontspanning, Bewustwording, Beweging, Hormoon yoga, Woordblind, Onzekerheid, Gedragsproblemen, Stress, Trauma's, Balans, Spiertesten, Allergien, Emotionele blokkades, Concentratie problemen, Angsten, Pijnklachten, Dyslexie, Hyperactief, Mudra's, Diepe ontspanning, Pranayama, Leer problemen, Samen bevallen, Zwangerschapsyoga, Workshops, Werken vanuit het hart, Vrede. Hanny Nieuwenkamp geeft cursussen in Dedemsvaart, Hoogeveen, Zuidwolde en in heel Nederland op aanvraag.