Kunst

Eén van mijn grote liefdes is het maken van kunstwerken van klei. Mijn inspiratie hiervoor ontstaat uit mijn eigen leven, mijn gevoelswereld en de wereld om me heen. Het natuurlijke materiaal wat haar eigen weg wil gaan. Ik stem me af en voel wat er gevormd mag gaan worden. Welke vorm zit erin verscholen, en wat is de boodschap die gebracht mag worden.

Je ziet de bewegelijkheid en de stroming in mijn werken. Alles is veranderlijk, elke dag is nieuw; zijn wij nieuw en open om te scheppen. Altijd in beweging, en door dit te omarmen en mee te stromen, laat het leven je verrassen. In het creatieproces ervaar ik bij mezelf een beweging van mijn binnenwereld naar mijn buitenwereld. En zo wil ik ook jou laten ervaren wat deze werken voor jou betekenen, en wat er in jou van binnen bewogen wordt.

 

Praktijk voor bewustwording en groei is gevestigd in Dedemsvaart, Overijssel nabij Drenthe. Een goede keus als het gaat om Touch for Health, Kinesiologie, Quantum Touch, Yoga, Dru Yoga, Yoga Therapie, Meditatie, Bedrijfsyoga, Ontspanning, Bewustwording, Beweging, Hormoon yoga, Woordblind, Onzekerheid, Gedragsproblemen, Stress, Trauma's, Balans, Spiertesten, Allergien, Emotionele blokkades, Concentratie problemen, Angsten, Pijnklachten, Dyslexie, Hyperactief, Mudra's, Diepe ontspanning, Pranayama, Leer problemen, Samen bevallen, Zwangerschapsyoga, Workshops, Werken vanuit het hart, Vrede. Hanny Nieuwenkamp geeft cursussen in Dedemsvaart, Hoogeveen, Zuidwolde en in heel Nederland op aanvraag.